Wij steunen.................KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Lees meer...

De dierenambulance is opgericht op 1 oktober 1988 met als doel eerste hulp te verlenen aan gewonde en zieke dieren en het vervoeren van zieke of gewonde dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of kliniek. De dierenambulance is een stichting en heeft derhalve geen winstoogmerk. De stichting is afhankelijk van zijn donateurs en sponsors.

Ambuklas Training wil de Dierenambulance REO graag ondersteunen en heeft alle medewerkers getraind in Reanimatie & AED. Ook Ambuklas Webshop draagt graag zijn steentje bij en heeft alle 5 de Dierenambulances voorzien van een compleet gevulde AEROcase EHBO rugtas.

Lees meer...

Stichting Hart op Weg organiseert medisch begeleide reizen naar het buitenland voor mensen met een aangeboren hartafwijking vanaf 18 jaar.

Wij als Ambuklas Training en Ambuklas Webshop dragen deze stichting een zeer warm hart toe en dragen graag ons steentje bij.

Dit jaar zijn wij in contact gekomen met de stichting en kregen wij te horen dat ze voor de artsen die

Lees meer...