Huur EHBO kleding      
 
                                                                                               
Bent u bezig met de voorbereiding van een evenement/feest, sportdag, groepsreis of iets dergelijks, dan is veiligheid een heel belangrijk onderdeel daarvan. De gemeente stelt eisen en heeft regels waaraan u zal moeten voldoen wat betreft de veiligheid. Maar ook de mensen/bezoekers vinden de veiligheid erg belangrijk en verwachten dat er voldoende hulpmiddelen aanwezig zullen zijn.

Als u alles netjes geregeld heeft is het natuurlijk ook zaak dat u goed opvalt en gevonden wordt in geval van calamiteiten. Goede en opvallende kleding is daarom heel belangrijk. Natuurlijk kunt u het zelf aanschaffen, maar de kosten lopen daardoor behoorlijk op. Daarom is het ook mogelijk om bij ons de uitrusting te huren.

Pilot Jack EHBO (multi uitvoering)

Dit jack is voorzien van een uitritsbare voering. De mouwen zijn ook uitritsbaar waardoor het jack ook bodywarmer te gebruiken is. Verder is het jack voorzien van vele zakken zowel aan de buiten- en binnenzijde en een ID-card houder. De buitenkant van het jack is afgewerkt met een fluor carbon en voorzien van 3M strepen. Dit jack voldoet aan de EN471 norm.

Pilot jack EHBO voor en achter
Maat: XLEHBO pantalon Unisex kleur blauw

De broek is voorzien van een stukje elastiek in de boord waardoor de broek mooi aansluit in de rug. Tevens heeft broek vele zakken waaronder 2 zogenaamde harmonica zakken op de bovenbenen zitten, 2 achterzakken en 2 steekzakken. De riemlussen zijn royaal uitgevoerd zodat ook de zwaardere riemen te gebruiken zijn.
EHBO-pantalon-Unisex-kleur-blauw-600x600
Maat: XLEHBO poloshirt

Een poloshirt gemaakt van 50% katoen en 50% polyester in de kleuren geel en blauw met striping over de buik. De polo heeft korte mouwen.
EHBO-Poloshirt Arvem2015-1-600x600

Maat: XL


Ook is het mogelijk om de Jas, broek en het poloshirt als set te huren.

Prijzen:
  Jas  broek shirt  set
24 uur        € 10,00   €  5,00   €  5,00   € 18,50  
Weekend € 15,00    €  6,50  €  6,50  € 25,00
Week € 20,00    €  7,50  €  7,50  € 30,00


Huurprijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Voor uitgebreide informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen via info@ambuklas.nl of bel: 010-207 11 32