Vergroot de zichtbaarheid van uw EHBO post

Een duidelijk herkenbare EHBO post of EHBO'er is belangrijk bij ieder evenement/feest, sportdag, groepsreis of iets dergelijks.

Niemand wil dat er ongemakken of incidenten zijn en als ze er al zijn dan moet het snel verholpen worden. Daarom is een duidelijk herkenningspunt belangrijk en zorg er voor dat iedereen die aanwezig is de EHBO post ook ziet. Dit kan bijvoorbeeld door een banner op te hangen.

Heb je een besloten evenement, zorg dan dat iedereen bij aankomst al langs de EHBO post komt en dat de EHBO'ers duidelijk herkenbaar zijn. Dit is voor mensen duidelijk en bijvoorbeeld in geval van paniek goed te herkennen. 

Naast de verkoop van veiligheidsproducten in onze webshop, verhuurt Ambuklas ook producten. Heeft u voor een korte periode een EHBO banner nodig, dan is huren een goede optie.

Set van 2 EHBO Banners

- per stuk: 120 cm. lang en 40 cm. breed.
- Voor binnen en buiten.
- Door de zeildoek ringen is het eenvoudig te bevestigen met een touw of een Tie-wrap, aan bijvoorbeeld een boom of party-tent.

De verhuur is mogelijk voor de periode van:

- 24 uur
- Weekend (vrijdag middag-maandag morgen)
- Week ( 7 dagen)

Prijzen:

- 24 uur: € 5,00
- Weekend (vr/ma): € 7,50
- Week: € 10,00

Huurprijzen zijn exclusief 21 % BTW. Exclusief verzendkosten.

!!! Denkt u ook eens aan een goede herkenbaarheid van uw EHBO’ers. Het is ook mogelijk om EHBO kleding bij ons te huren.

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen via info@ambuklas.nl of bel: 010-207 11 32