Welke oefencoördinator stoeit er niet mee? Het zo realistisch en effectief mogelijk wegzetten van oefenmomenten. Het ene moment is makkelijk te realiseren terwijl het andere oefenmoment bijna onuitvoerbaar lijkt.
Ambuklas Training B.V. is gespecialiseerd in het realiseren van juist die oefenmomenten die voor u bijna onuitvoerbaar lijken! Wij kunnen de begeleiding van oefeningen op verschillende manieren faciliteren. Hoog in het vaandel staat altijd het gehalte aan realisme. Daarnaast moeten de kwaliteit, het leermoment en daarmee natuurlijk ook de veiligheid gewaarborgd blijven.Bij bijna alle speciale oefenobjecten kunt u gebruik maken van een door Ambuklas Training B.V. geleverde veiligheidsman/instructeur. Deze persoon is niet alleen aanwezig voor de veiligheid maar ook voor de technische ondersteuning.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Ambuklas Training B.V.? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.