Bij veel oefeningen legt men de taak van de ambulance bij een collega neer en volstaat het in de oefening om het slachtoffer bij deze (fictieve) ambulance te brengen. Men krijgt dan vaak te horen dat het slachtoffer is afgevoerd naar een ziekenhuis maar meer gebeurt er niet. Ambuklas Training B.V. kan een ambulance inzetten met opgeleid personeel waardoor er wel realistisch tegenspel geboden wordt. Omdat het personeel van de ambulance ook in het dagelijks leven werkzaam is bij een ambulancedienst wordt er gewerkt volgens de geldende procedures.

Het inzetten van een ambulance bij oefeningen geeft daarom zeker een grote meerwaarde voor de deelnemers.
De ambulance is ingericht voor een daadwerkelijke inzet, waardoor alle middelen die nodig kunnen zijn tijdens een inzet ook aanwezig zijn.
De ambulance wordt bemand door een ambulancechauffeur en verpleegkundige die bekend zijn met de protocollen zoals de deelnemers die ook tegenkomen tijdens een echte hulpverlening.
Naast de inzet bij de oefening is het personeel van de ambulance ook in staat om tijdens de evaluatie voldoende, verantwoorde maar ook zeker leerzame feedback te geven.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de inzet van een ambulance van Ambuklas Training B.V.? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.