Eerste Hulp bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit (EHBDu) is een korte cursus voor mensen die in het uitgaanscircuit werken. Dit zijn bijvoorbeeld horeca- of security-medewerkers, maar ook taxichauffeurs of EHBO-vrijwilligers. De cursus bestaat uit: - informatie over drank en drugs in het uitgaanscircuit; - kennis over mogelijke gezondheidsverstoringen in het uitgaanscircuit; - en hoe hulp te bieden. Bij implementatie wordt gestimuleerd dat EHBDu past in breder uitgaansbeleid op niveau van uitgaansgebied en past in breder alcohol- en drugsbeleid op niveau van horecaonderneming.
De cursus is bedoeld voor mensen die werken in het uitgaanscircuit. Voor hen is het belangrijk dat ze leren hoe drugsgebruik te herkennen is en hoe ze kunnen omgaan met problemen en acute gezondheidsverstoringen.

Diploma/Certificaat
  • Deelnemers van de cursus kleine EHBDu ontvangen na het volgen van deze training een certificaat.
  • Het certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Duur van de training
  • 1 dagdeel

Aantal deelnemers
  • Maximaal 8 deelnemers

Bijzonderheden
De geldigheidsduur van het certificaat bedraagt één jaar, om het certificaat geldig te houden dienen de deelnemers regelmatig herhalingslessen te volgen, minimaal één per jaar.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Ambuklas Training B.V.? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.