Deze zeer praktische cursus is met name geschikt voor hulpverleners waarbij langdurige professionele hulp op zich laat wachten of voor hulpverleners die worden ingezet bij grootschalige evenementen.
Deze cursus leert u te handelen in geval van een acuut medisch probleem, waarbij langdurig gewacht moet worden op de professionele hulpverlening. Naast diverse diagnostische vaardigheden conform de ABCDE methodiek, de overdracht aan professionele hulpverlening, triage van meerdere slachtoffers, leert u diverse vaardigheden waaronder zuurstoftherapie, immobilisatie- en transporttechnieken.


Diploma/Certificaat
Deelnemers van de cursus Levensreddend Handelen ontvangen na het volgen van deze opleiding een certificaat.
Het certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Duur van de training
4 dagdelen / maatwerk

Aantal deelnemers
Maximaal 8 deelnemers

Bijzonderheden
Het praktijkdeel is een groot onderdeel van deze cursus.
De geldigheidsduur van het certificaat bedraagt één jaar, om het diploma geldig te houden dienen de deelnemers regelmatig herhalingslessen te volgen, minimaal één per jaar.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de cursus levensreddend handelen van Ambuklas Training B.V.? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hier ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.