TX-Keur

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer en staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.
Onze cursus Levensreddend handelen TX-Keur is speciaal ontwikkeld voor taxibedrijven en/of taxichauffeurs die dit keurmerk hebben of het keurmerk willen behalen.

Veiligheid in het verkeer is voor iedereen belangrijk, dus zeker ook voor beroepsschauffeurs zoals taxichauffeurs. Zij zitten veel op de weg en hebben dagelijks  te maken met de gevaren in het verkeer.

Ondanks dat het verkeer in ons land goed is geregeld gebeuren er regelmatig ongelukken. Het is voor taxibedrijven en/of taxichauffeurs dus heel erg belangrijk dat zij weten wat ze moeten doen bij een ongeval.

In de cursus Levensreddend handelen TX-Keur leert u hoe te handelen in een situatie van een verkeersongeval.
Zo leert u wat u welke letsels er kunnen ontstaan ten gevolge van een ongeluk en hoe u hier mee om moet gaan. Bijvoorbeeld een ernstige bloeding, botbreuk of chock.
Ook leert u hoe u moet reanimeren en hoe om te gaan met een AED.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de cursus levensreddend handelen TX-Keur van Ambuklas Training B.V.?  Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Contact >>>>>