NRR

Doelstelling

De Nederlandse Reanimatie Raad heeft als missie het redden van levens indien dat door goede cardiopulmonale reanimatie mogelijk is. Die missie wil de NRR nastreven door het verbreiden en verbeteren van kennis en vaardigheden in reanimatie en wel in de meest ruime zin. Door het verspreiden van de internationaal vastgestelde richtlijnen draagt de NRR bij aan uniforme opleiding in de reanimatie op alle niveaus in de keten van de hulp en zorgverlening. Door de reanimatie op verschillende niveaus aan te laten sluiten krijgt de patiënt meer kansen om te overleven.

Erkenning & registratie

De Nederlandse Reanimatie Raad certificeert zowel personen als instellingen. Door het volgen van onderwijs bij een gecertificeerde instucteur/instelling bent u verzekerd van een opleiding welke voldoet aan de criteria zoals die gesteld zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over onze de trainingen van Ambuklas Training B.V.? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Contact >>>>>