De cursus kleine blusmiddelen is bedoeld om uw medewerkers kennis te laten maken met verschillende blusmiddelen en blustechnieken bij het ontdekken van een beginnende brand.
De cursus is bestemd voor de medewerker die kennis dient te hebben van kleine blusmiddelen en niet in het bezit hoeft te zijn van het diploma Bedrijfshulpverlener.

Doel van de cursus kleine blusmiddelen
Na afloop weten de cursisten hoe te handelen bij brand en kunnen een beginnende brand blussen met behulp van de kleine blusmiddelen die in het bedrijf aanwezig zijn.


Inhoud van de cursus

  • Theorie blusmiddelen
  • Inhoud blusmiddelen
  • Blussende werking van verschillende blusmiddelen
  • Diverse blustechnieken
  • Praktijkoefeningen

Uitleg in theorie van de verschillende soorten kleine blusmiddelen, hun inhoud, blussende werking en blustechnieken. In het praktijk gedeelte wordt deze lesstof uitgebreid gedemonstreerd en kunnen de deelnemers zelf een beginnende brand blussen.

Diploma/Certificaat
Deelnemers van de cursus kleine blusmiddelen ontvangen na het volgen van deze dag een certificaat.
Het certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Duur van de opleiding
1 dagdeel

Aantal deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Bijzonderheden
Een praktijkdeel is onderdeel van deze cursus.
De geldigheidsduur van het diploma bedraagt één jaar, om het diploma geldig te houden dienen de deelnemers regelmatig herhalingslessen te volgen, minimaal één per jaar.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de training kleine blusmiddelen van Ambuklas Training B.V.? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.