De Arbo-wet verplicht de werkgever ervoor te zorgen dat de BHV-er te alle tijde adequaat zijn taken kan uitvoeren. Dit betekent dat de BHV-er zijn kennis en vaardigheden door oefening en/ of andere activiteiten op peil moet houden. Door de BHV-er jaarlijks het herhalingscertificaat te laten behalen, toont de werkgever aan te voldoen aan de basisverplichting.
Indien de BHV-er niet jaarlijks een herhalingscertificaat behaalt, vervalt de geldigheid van het diploma.

De training zal voor een groot deel bestaan uit praktijk oefeningen. Bij verschillende onderdelen wordt gebruik gemaakt van een LOTUS slachtoffer.
Tijdens blusoefeningen is er een instructeur en veiligheidsman aanwezig.

Ambuklas Training B.V. is een voorstander van het oefenen en opleiden op uw bedrijfslocatie, zodat met uw bedrijfsrisico's levensecht getraind kan worden. In deze situatie kunnen wij direct op de praktijksituatie inspelen.
Onze instructeurs zijn allemaal in het bezit van professioneel trainingsmateriaal om levensecht en veilig te kunnen oefenen. Ambuklas Training B.V. is een zeer flexibel bedrijf dat de cursussen en diensten graag in overleg aanbied op een tijd en plaats die voor u het meest rendabel is.

Diploma/Certificaat
Deelnemers van de herhalingstraining BHV (Bedrijfshulpverlener) ontvangen na het volgen van deze dag een certificaat.
Het certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Duur van de training:
1 dag

Aantal deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Locatie:
Het heeft onze voorkeur om deze training in company te verzorgen, is dit niet mogelijk kan Ambuklas Training BV uiteraard de locatie voor u verzorgen. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden
Het oefenen van praktische vaardigheden is een groot onderdeel van deze cursus.
De geldigheidsduur van het diploma bedraagt één jaar, om het diploma geldig te houden dienen de deelnemers regelmatig herhalingslessen te volgen, minimaal één per jaar.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de training herhaling BHV van Ambuklas Training B.V.? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.