Warning: Creating default object from empty value in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
Opleidingen
Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 654

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 1548

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 2204

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 2258

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 2951

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548
Ambuklas Training B.V. verzorgd onder andere cursussen en trainingen op het gebied van EHBO, reanimatie & AED, bedrijfshulpverlening (BHV), fysieke weerbaarheid, omgaan met agressie, levensreddend handelen, brand en ontruiming. Ook leveren wij ‘’maatwerk’’ opleidingen, zodat uw medewerkers weten hoe te handelen op de momenten dat een incident zich voordoet en elke seconde telt!

Onze docenten en instructeurs zijn professionals die naast de dagelijkse praktijkervaring, veel ervaring hebben in het trainen van mensen voor bedrijven en instellingen. Zij weten hoe ze uw medewerker kunnen motiveren en inspireren.

Bij onze “maatwerk” opleidingen houden wij rekening met de bedrijfsspecifieke situatie maar vooral met uw wensen. Door onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden nemen wij de zorg uit handen en streven wij er naar om niet alleen een leverancier te zijn, maar ook een partner die meedenkt om zo samen de veiligheid en gezonde werkomgeving te verhogen.

Onze trainingen zijn opgedeeld in een theorie en een praktijk gedeelte, waar wij zo gericht mogelijk oefenen. Om de werkelijkheid zo goed mogelijk te benaderen maken wij bij sommige opleidingen gebruik van zogenaamde “LOTUS” slachtoffers. Ook zijn er opleidingen waar wij gebruik maken van een professionele acteur om de cases zo realistisch mogelijk te maken.

Wij verzorgen onze opleidingen op de door u gewenste locatie door heel Nederland.

Hieronder een greep uit het aanbod van Ambuklas Training B.V.:

· Reanimatie & AED (Automatische Externe Defibrillator)

· Kinderreanimatie (PBLS)

· BHV (Bedrijfshulpverlener)

- BHV op maat

· EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken)

· Opleiding en trainen van hulpdiensten

· Omgaan met agressie

· Brand en ontruiming

· VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers)

· Het ontwerpen en uitvoeren van scholingsplannen voor hulpdiensten

· Het in beeld brengen van risico's binnen uw organisatie

· Het verzorgen van trainingen aan huisartsen en praktijkondersteuners

· Het verzorgen van audits op bedrijfsveiligheid

Ambuklas Training B.V. is aangesloten bij het Nikta en kan desgewenst op verzoek enkele van de aangegeven trainingen volgens het Nikta certificeren.

Wilt u meer weten over de opleidingen en trainingen van Ambuklas Training B.V. of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Reanimatiecursus
Tijdens een reanimatiecursus leert u wat u moet doen als iemand een circulatiestilstand krijgt. Reanimeren en het gebruik van een AED leert u in ongeveer 3 uur. U oefent op een reanimatiepop. De cursus wordt gegeven door een instructeur die werkzaam is in de praktijk en die gecertificeerd is door de Europese Reanimatie Raad (ERC). U leert in de cursus hoe u:
 • Een circulatiestilstand herkent
 • Het bewustzijn van een slachtoffer controleert
 • De ademhaling van een slachtoffer controleert
 • Borstcompressie en mond-op-mondbeademing toepast
 • Een AED verantwoord gebruikt
In noodsituaties moeten er in een bedrijf medewerkers zijn die weten hoe zij direct moeten ingrijpen. Ambuklas Training B.V. leidt uw medewerkers op om deze handelingen uit te voeren totdat de professionele hulpverleners, zoals brandweer en ambulancemedewerkers, het incident kunnen overnemen.
Noodsituaties waarin bedrijfshulpverleners moeten ingrijpen zijn brand, explosie, bedreigingen, ongevallen enzovoort. Zij zijn opgeleid om de eerste levensreddende handelingen uit te voeren, om een beginnende brand te bestrijden en om de medewerkers en /of bezoekers uit het gebouw te evacueren. Daarom is er in elk bedrijf een bedrijfshulpverlener (BHV'er) nodig. In grote bedrijven kunnen er meerdere BHV'ers nodig zijn, of kan er zelfs een noodplan en ontruimingsplan nodig zijn.
Tijdens de praktijkgerichte EHBO opleiding maken we gebruik van de nieuwste onderwijs leermiddelen en zetten we een lotus slachtoffer in. Hierdoor ontstaat er een zeer realistische situatie waarin uitgebreid geoefend kan worden in de behandeling van gewonde mensen.
In deze zeer praktische EHBO opleiding wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Hoe te handelen bij bloedingen of een shock
 • Behandelen van brand- en snijwonden
 • Handelen bij ernstig uitwendig bloedverlies
 • Aanbrengen van (nood)verbanden
 • Behandelen van ontwrichtingen, botreuken en oogletsel
Naast het totaalpakket aan opleidingen en diensten biedt Ambuklas Training B.V. in het verlengde daarvan begeleiding aan de professionele hulpdiensten bij oefeningen en opleidingen.

Op zeer professionele wijze begeleiden en ensceneren onze instructeurs het realistisch oefenen van:

 • Brandweer
 • Rijkswaterstaat
 • Bergers
 • Politie
Heeft u regelmatig contact met cliënten of klanten en wordt u tijdens uw werkzaamheden wel eens geconfronteerd met agressie? Zoekt u handvatten en vaardigheden om agressie tegen u en uw organisatie in te perken? Dan is de training omgaan met agressie iets voor u. Agressie heeft een grote impact op u en uw collega's en u wilt dus als organisatie goed voorbereid zijn op mogelijke vormen van agressie. Uw manier van communiceren is hierin van essentieel belang. Tijdens deze training leren we u vaardigheden welke u in kunt zetten om effectief om te gaan met vormen van agressie. Na afloop van de training bent u in staat op de juiste manier te communiceren en agressie tegen u en uw organisatie tot een minimum te beperken.
De opleiding BHV brand en ontruiming is een onderdeel van het BHV diploma. Wanneer men deze opleiding met goed gevolg heeft afgelegd en men ook in het bezit is van een deelcertificaat BHV levensreddende handelingen, kan men het BHV diploma met het bijbehorende pasje ontvangen.
Tijdens deze opleiding komen de volgende elementen aan de orde:
 • Een beginnende brand beperken en bestrijden
 • Brandpreventieve maatregelen/middelen herkennen
 • De branddriehoek toepassen
 • Een ontruiming begeleiden;
 • Het op de juiste wijze melden van een ongeval of brand
 • Het kunnen hanteren van communicatiemiddelen, enz.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Als aannemer krijgt u steeds vaker de vraag of u VCA-gecertificeerd bent. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Veel opdrachtgevers besteden werkzaamheden alleen uit aan VCA gecertificeerde bedrijven. Zorg er daarom voor dat uw bedrijf wordt gecertificeerd.

De VCA opleiding is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.
Al onze opleidingen kunnen worden gecertificeerd.
Het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszprg Training & Advies (NIKTA). 
De Nederlandse Reanimatieraad
TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.
Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening.

**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database zoekopdrachten**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**