Warning: Creating default object from empty value in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
Nieuws
Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 654

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 1548

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 2204

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 2258

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 2951

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ambuklas/domains/ambuklas.nl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Nieuws

Hieronder wat interessante nieuws items.

Voor ons laatste nieuws volg onze  facebook pagina!

Klik hier om het hele artikel te lezen.
Brandweer Nederland waarschuwt!

Bijna iedereen kent wel de berichten over het gevaar van koolmonoxide. Minder bekend is dat bijna de helft van de ongevallen gebeurt met een moderne CV-installatie. Een vergiftiging door koolmonoxide (CO) kan iedereen overkomen. Daarom vraagt Brandweer Nederland ook dit jaar in februari, één van de koudste maanden van het jaar, aandacht voor de stille sluipmoordenaar CO.

**Lees meer...**

Deze Held heeft vandaag, dankzij onze "baby"reanimatie training, een baby gered op de Schiedamsedijk in Rotterdam. Een stel was onderweg naar het ziekenhuis (auto) met een zieke baby, toen onderweg het hartje stopte. Ibo reed 'toevallig' achter hun en schoot meteen te hulp ????????.

Geweldig Ibo, we zijn super trots op je!!!
Mooi initiatief! 

Elke dag sterven in Nederland 35 mensen aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Vaak totaal onverwacht op het werk, thuis of op straat.

**Lees meer...**

 
Als 40.000 extra mensen zich opgeven bij de Hartstichting als burgerhulpverlener, dan kunnen er twee- tot drieduizend mensen per jaar worden gered van een dodelijke hartstilstand.

Via een speciaal netwerk van burgers die kunnen reanimeren probeert de stichting het aantal doden door een hartstilstand drastisch naar beneden te brengen. Vooral in de grote steden is het aantal vrijwilligers nog veel te laag.

Hartstichting zoekt vrijwilligers!!

**Lees meer...**

Mooi artikel in het AD! We zijn trots als bedrijf om hier ons steentje aan bij te mogen dragen met onze trainingen aan de Brandweer ZHZ.

Geplaatst op donderdag 3 december 2015 15:45
AD1


De laatste dagen hebben we in Nederland behoorlijk wat last gehad van onweer en ook vandaag trekt er weer zwaar onweer over ons land.

Helaas vallen er enkele doden per jaar door de bliksem. Het risico dat je getroffen wordt door de bliksem is relatief klein, maar als je getroffen wordt zijn de gevolgen ernstig en vaak ook fataal.

**Lees meer...**

Geplaatst op donderdag 17 april 2014 23:18
Verzekeraars zullen voortaan niet meer zomaar uitkeren na een brand bij een bedrijf. Per 1 januari 2014 willen de verzekeraars vaker gebruik maken van het recht de schade te verhalen op bedrijven die de veiligheidsvoorschriften hebben overtreden of nalatig zijn geweest.

**Lees meer...**

Volgens Veilig Verkeer Nederland  belanden er elk jaar tussen de 750 en 800 auto's in het water. Daardoor vallen er tussen de 50 à 100 slachtoffers (doden en gewonden) per jaar.

**Lees meer...**

Zoals u kunt zien is onze volledig vernieuwde website vanaf heden online en daar is het hele team van Ambuklas Training B.V. trots op. Dreamview Multimedia heeft samen met Ambuklas hard gewerkt aan het vormgeven en aan de inhoud van de website.

**Lees meer...**

Grote brand in party- en bowlingcentrum! In de amateur beelden is te zien hoe snel de brand in 13 seconde om zich heen grijpt. De medewerker van het centrum roept: Eruit, eruit.

**Lees meer...**

**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database zoekopdrachten**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**