Reanimatie & AED

BHV (Bedrijfshulpverlener)

Brand & Ontruiming

EHBO Opleidingen

Opleiding Hulpdiensten

Omgaan met agressie

Brand & Ontruiming

Kinderreanimatie

Reanimatie

Bannerscholing

Wij verzorgen onder andere cursussen en trainingen op het gebied van EHBO, Reanimatie & AED (BLS-AED), Kinderreanimatie (PBLS), Bedrijfshulpverlening (BHV), Omgaan met Agressie (OMA), Levensreddend Handelen voor volwassen en kinderen, ABCDE trainingen, Brand en Ontruiming en Levensreddend Handelen bij drenkelingen.

Onze cursussen zijn zowel voor de professionals als niet professionals en worden desgewenst “op maat” gemaakt. Door onze ervaring met professionals zoals: huisartsen, verplegend personeel, fysiotherapeuten, overheidspersoneel en multinationals, zijn wij de juiste partner om uw trainingen te verzorgen.

Door onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden nemen wij de zorg uit handen en streven wij er naar om niet alleen een leverancier te zijn, maar ook een partner die meedenkt om zo samen de veiligheid en gezonde werkomgeving te verhogen.

Het team van Ambuklas Training bestaat uit professionals die naast de dagelijkse praktijkervaring ook veel ervaring hebben in het trainen, opleiden en begeleiden van cursisten voor bedrijven en instellingen. Onze docenten weten hoe ze mensen kunnen motiveren en inspireren.

Ook kunt u bij ons terecht voor de verhuur van EHBO personeel, medisch personeel, het maken van gecompliceerde brandveiligheidsplannen en ontruimingsplannen en voor het onderhoud en service van uw blusmiddelen.